ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΙΣ – ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

  • Η Γραμματεία του Συνδέσμου λειτουργεί κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη από ώρα 11:00 έως 13:00.
  • Από έρευνα στα Αρχεία του Συνδέσμου διαπιστώθηκε ότι κάποια από τα μέλη μας οφείλουν αρκετές ετήσιες συνδρομές. Όπως καλά θα γνωρίζετε η όποια στήριξη μπορεί να προσφέρει ο Σύνδεσμος στο έργο του Αρχαιολογικού Μουσείου γίνεται αποκλειστικά και μόνο από τις συνδρομές των μελών του. Στηρίζεται ο Σύνδεσμος στις δικές σας προσφορές. Τονίζουμε ότι ο Σύνδεσμος δεν έχει λάβει μέχρι σήμερα (στα 37 χρόνια λειτουργίας του) την παραμικρή κρατική βοήθεια! Γνωρίζοντας τις δύσκολες συνθήκες που βιώσαμε όλοι, λόγω της επιδημίας θα παρακαλούσαμε θερμά να έρθετε σε επαφή με την Γραμματεία και αν είναι δυνατόν να συνεχίσετε τη βοήθεια που μας παρέχετε.

Σας ενημερώνουμε εξάλλου ότι αποφασίστηκε στην τελευταία Συνεδρίαση του Δ. Σ. η ετήσια συνδρομή από το 2023, να μειωθεί κατά 5€ και από 25€ να γίνει 20€. Τα παλαιά μέλη θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν μια νέα εγγραφή χωρίς την καταβολή των 5€ (του δικαιώματος εγγραφής). Όσον αφορά στα νέα μέλη γι’ αυτά παραμένει η υποχρέωση της εγγραφής. Οι φοιτητές όπως και παλαιότερα καταβάλλουν μόνο 10€, ετήσια συνδρομή και εγγραφή.

  • Παράκληση: Πλαισιώστε όσο μπορείτε τις εκδηλώσεις μας. Αυτό θα μας φέρει πιο κοντά και θα μας δώσει το κουράγιο να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας, που δεν είναι άλλη από την επαφή μας με τον Πολιτισμό.
Δημοσιεύτηκε στο Ανακοινώσεις, Νέα